Механика

Снимка

Ако имате проблеми с някоя от механичните системи на вашия автомобил, специалистите от Bosch Car Service ще отстранят дефекта - с най-модерното сервизно оборудване и оригинални резервни части.

  • Оригинални резервни части по OEM стандарт
  • Най-модерното оборудване за ремонт на механични компоненти
  • Квалифициран персонал с пълен достъп до актуални технически данни

Регулиране на преден и заден мост

Снимка

Ходовата част е подложена на най-голямото натоварване по време на път. Не чакайте симптоми като вибрации и дискомфорт, защото може да е вече късно, а задължително поне веднъж годишно посещавайте нашия Bosch Car Service, за да получите най-точната диагноза, защото всяко отстраняване на проблем започва именно с това. Работим с най-качествената и прецизна техника от ново поколение машини и тестери. Благодарение на дългогодишния си опит, използването на най-модерното сервизно оборудване и достъп до необходимите технически данни, нашият Bosch Car Service ще постави най-вярната диагноза на вашия автомобил, а после ще отстрани проблема.

Снимка

Течността за спирачки и за съединител реално е еднаква, но според модела може да бъде разположена или в общ, или в различен резервоар. Следвайте предписанията на производителя на вашето МПС, защото от грижата за него зависи вашата безопасност. Течността старее и абсорбира вода и по този начин губи антикорозионните си свойства. Нашите електронни тестери прецизно ще определят качествата ѝ, нашите квалифицирани механици ще я подменят. Работим само с висококачествени оригинални продукти, спазвайки предписанията на всеки производител за конкретния модел. Освен това по време на смяната ще прегледат всички уплътнения на системата.

Снимка

Макар и пренебрегвано от много шофьори, трансмисионното масло е един от най-важните компоненти, които оказват влияние върху ефективната работа на автомобила. То съдържа редица добавки за по-добра производителност и предпазва от износване частите на скоростната кутия, намалявайки силата на триене, а и температурата, която се генерира в следствие на нея. Маслото на трансмисията има по-висок вискозитет от вискозитета на моторното масло, по-добре защитава предавките и осигурява плавен преход между тях.

Интервалите за смяната му зависят от предписанията на производителя, стила ви на шофиране и от условията. Препоръчваме на всеки шест месеца да проверявате състоянието ѝ при нашите специалисти.

Снимка

Благодарение на правилната работа на елементите на диференциала колелата на вашия автомобил се въртят с различна скорост при завой, като така осигуряват стабилност и безопасност по време на движение. За да функционира безупречно, той се нуждае от постоянно смазване и именно тук основна роля играе маслото за него. Никак не е лесно да изберете най-подходящото за вашия автомобил, но тук на помощ идват препоръките на производителя и нашите специалисти. Не се колебайте да поискате експертен съвет от нашите механици и да запишете час за смяната му.