Астреко Тракс ЕООД, официален дилър на Iveco в България, упражнява дейността си от 2014 година. Освен продажбата на нови лекотоварни автомобили Daily, компанията предлага и продажба и сервиз на лекотоварни автомобили с пробег. Астреко Тракс е единственият дилър към момента, който разполага с богат набор Iveco Daily ван на склад, за да отговори на Вашите моментни нужди. Благодарение на собствения парк от демонстрационни лекотоварни автомобили, Вие може да заявите желание за тестово пътуване в удобен за Вас момент.

Автомобили на складАвтомобили на склад

Автомобили на склад

Запознати сте с гамата и търсите конкретно превозно средство. Проверете тук дали е налично за поръчка.

Автомобили с пробегАвтомобили с пробег

Проверени автомобили с гарантиран пробег

Проверени автомобили с гарантиран пробег

Изберете тук Вашия употребяван ван с гарантиран произход и сертифициран от нас.

НовиниНОВИНИ

Новият Daily е 'Ван на годината 2015'

Новият Stralis X-WAY - идеалният товарен автомобил за леки извъншосейни задачи

IVECO X-WAY

На 5 юни в завода на IVECO в Мадрид се състоя церемония по награждаване със златен медал за "Производство от световна класа" (WCM) в присъствието на Серджо Маркионе, председател на CNH Industrial, Ричард Тобин, главен изпълнителен директор на CNH Industrial, и съвета на директорите на CNH Industrial.

 

Това важно събитие даде възможност да се представи един чисто нов автомобил, който ще бъде пуснат на европейските пазари през септември: IVECO се готви да пусне на пазара Stralis X-WAY – товарен автомобил, който дефинира нови стандарти в леките извъншосейни транспортни задачи  с най-високия полезен товар в сегмента и който съчетава най-добрите технологии за горивна ефективност и безопасност на IVECO с най-здравото шаси на марката.

 

Пиер Лают, президент на марката Iveco, заяви: "Stralis X-WAY разкрива нови възможности в този тип транспортни задачи, които имат много специфични изисквания. Проектиран за шосейни приложения и базова извъншосейна проходимост, новият X-WAY съчетава легендарната здравина на шасито на Trakker с всички характеристики за пестене на гориво и безопасност на новия Stralis. Той предлага ползите в производителността и комфорта на нашите най-модерни шосейни автомобили за далечни курсове, като например най-новия XP, в комбинация със здравината на нашите най-издръжливи извъншосейни машини. С X-WAY нашите клиенти могат да се справят с увереност и лекота с неравния терен и понякога трудните условия в "последния километър" на работните площадки. Висока производителност, безопасност и отлична обща цена на притежание (TCO) при леки извъншосейни транспортни задачи: ето какво могат да очакват потребителите от нашия чисто нов товарен автомобил."

IVECO STRALIS X-WAY

Stralis X-WAY бележи нови постижения по отношение на изключително ниското си собствено тегло. Това, съчетано със здравото шаси, му дава най-големия полезен товар на пазара в тази категория, като версията Super Loader (SL) върху шаси 8x4 е със собствено тегло от едва 9 тона – най-ниското в отрасъла.

 

Широката гама от високоефективни двигатели, предлагани с три работни обема (9, 11 и 13 литра), гарантира решение за всички видове транспортни задачи, като всички те осигуряват отлична горивна ефективност и мощност. Двигателната технология Hi-SCR без използване на EGR система и без регенерация в условия на престой драстично намалява емисиите и увеличава горивната ефективност, като същевременно намалява разходите за поддръжка. Той е особено подходящ за специализирани дейности и логистика в строителството, които често се извършват в градска среда, където EGR системите все повече са предмет на санкции заради генерирането на сажди. Липсата на EGR система, която намалява плътността на мощността, също носи предимства по отношение на полезния товар, тъй като прави автомобила по-лек.

 

Усъвършенстваните технологии, по-дългите интервали на обслужване и издръжливостта на шосейния Stralis X-WAY носят забележителни икономии от поддръжка и ремонти. Дисковите спирачки допълнително намаляват разходите благодарение на пониженото износване и амортизация. Като добавим и изключителната икономия на гориво, се получава отлична обща цена за притежание.

Технологиите за намаляване на разхода на гориво включват най- съвременни системи като HI-CRUISE и SMART спомагателни устройства, които постигат 11,2% намаление на разхода на гориво, удостоверено за шосейния автомобил XP от TÜV SÜD – една от водещите световни организации за технически изпитания и сертифициране.

 

Модулният и съобразен с транспортната задача подход на Stralis X-WAY осигурява максимална гъвкавост при адаптирането към специфичните изисквания на широка гама приложения. Той предлага широк избор от съчленени и твърди шасита, различни комбинации от мостове, окачвания, конфигурации, двигатели и трансмисии, хидростатично задвижване Hi-Traction, широка гама от двигатели и силоотводи, задвижвани от трансмисията; както и шосейни и извъншосейни хомологации. Богатият избор от функции и компоненти, здравината на конструкцията и ниското собствено тегло означават автомобил, който може да се конфигурира за голямо разнообразие от транспортни задачи.

 

Stralis X-WAY предлага богат избор от кабини: къса кабина с нисък таван AD (Active Day), кабина с легло AT (Active Time) с нисък или среден таван, а за максимален комфорт кабина с легло AS (Active Space), проектирана за максимален комфорт на водача за далечните курсове с новия Stralis XP. Водачите ще се възползват от същото удобство и безопасност както на по-дългите шосейни маршрути, така и на кратките извъншосейни отсечки при извозване или доставяне на товари от/на работната площадка.

Автомобилът е произведен в завода на IVECO в Мадрид, който е първият производствен обект на CNH Industrial Group, постигнал златното ниво на програмата "Производство от световна класа" (WCM) – един от най-високите стандарти за интегрирано управление на производствени мощности и процеси.

Stralis X-WAY ще започне да се предлага от търговците на Iveco в Европа през септември 2017 г. Международното представяне пред публика ще се състои на 14-тото издание на Solutrans – изложението за решения в областта на градския и шосейния транспорт от 21 до 25 ноември в Lyon Eurexpo. Stralis X-WAY ще се състезава за престижната награда "Международен камион на годината за 2018".

 

 

Контакт с насКонтакт с нас

Alt
СВЪРЖИ СЕ С НАС

Сервиз промоцииСервиз промоции

  • Следпродажбено обслужване

    Следпродажбено обслужване

    И най-добрите имат нужда от поддръжка. 

БюлетинБюлетин

alt

Бъди винаги информиран за последните новости в света на Iveco.

Вие бяхте успешно записан